Verhuizen

Koeriersbedrijf Direct is ontstaan om u voordelig en snel te laten verhuizen. Vanzelfsprekend staan wij er om bekend dat we betrouwbaar zijn. Ten alle tijden zorgen wij ervoor dat de verhuizing op afgesproken tijden en afgesproken prijs zal plaatsvinden.

Meer informatie

Studenten verhuisservice

De beste verhuisservice voor student. Over de jaren heen hebben wij al vele studenten verhuist door het gehele land. De studenten hebben vaak voor ons gekozen vanwege de scherpe prijs die wij hanteren. Plus, voor deze prijs krijg je ook nog top kwaliteit.

Meer informatie

Spoedverhuizen

Bent u helaas belast met een spoedverhuizing? Maakt u zich dan geen zorgen, koeriersbedrijf Direct heeft hier ervaring mee en kan u goed helpen. Koeriersbedrijf Direct helpt u graag en heeft ook begrip voor de lastige situatie waarin u zich begeeft.

Meer informatie

Ontruimen

Koeriersbedrijf Direct doet niet alleen vervoer, wij bieden ook ontruimingen aan. Dit kan voor zowel particulieren als ook zakelijke ontruimingen. Samen met u proberen wij zo goed mogelijk af te stemmen wat er moet gebeuren.

Meer informatie

Verhuur

Gaat u zelf verhuizen? Bij ons kunt u ook verhuis apparatuur huren. Een verhuislift kunt u bijvoorbeeld al huren voor €70,-/uur. Heeft u vragen of

Meer informatie

Zakelijke verhuizing

Koeriersbedrijf Direct is er voor uw zakelijke of bedrijfsverhuizingen. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing op optimale wijze wordt uitgevoerd. Dit ook nog eens voor een scherpe prijs. De afgelopen jaren hebben wij talloze bedrijven naar hun nieuwe locatie verhuist. U kunt ondersteuning krijgen van A tot en met Z.

Meer informatie

Onze experts

Wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontlast tijdens uw verhuizing. Verhuizingen bij Koeriersbedrijf Direct zijn efficient, snel, en goedkoop. En onze enthousiaste verhuizers zijn pas tevreden als u zelf tevreden bent!

Koeriersbedrijf Direct