Verhuizen

Koeriersbedrijf Direct is ontstaan om u voordelig en snel te laten verhuizen. Vanzelfsprekend staan wij er om bekend dat we betrouwbaar zijn. Ten alle tijden zorgen wij ervoor dat de verhuizing op de afgesproken tijd plaatsvindt, en tegen de afgesproken prijs.

  • Veiligheid

    Door onze uitstekende procedure worden uw spullen veilig vervoerd.

  • Aantrekkelijke uurtarieven

    Goedkoop verhuizen? Wij bieden zeer aantrekkelijke uurtarieven aan.

Wij zijn ons er van bewust dat u zo voordelig mogelijk wilt verhuizen. Daarom proberen wij op basis van uw budget een zo nauwkeurig en realistisch mogelijke offerte op te stellen. Veel mensen hebben het idee dat een goedkope verhuizing alleen gedaan kan worden als zij zelf fysieke arbeid leveren bij de verhuizing, maar een professioneel koeriersbedrijf inhuren hoeft niet duur te zijn.

Betrouwbaar koeriersbedrijf

Uw verhuizing loopt een stuk comfortabeler wanneer u een koeriersbedrijf inhuurt die betrouwbaar is. Wij zijn er om een hoop zorgen uit uw handen te halen. Hierdoor kunt u zich focussen op andere zaken omtrent de verhuizing.
Ons hoofdkantoor zit in Den Haag, maar onze verhuiswagens en werknemers zijn verspreid over het gehele land. Hierdoor kunnen wij u overal in Nederland voordelig van dienst zijn. Een kleine verhuizing, senioren verhuizing, complete verhuizing of een zakelijke verhuizing, Koeriersbedrijf Direct doet het allemaal en ondersteunt u graag waar nodig.

Vraag een offerte aan